28.02

Більш ніж втричі зросла кількість клієнтів СК «Експрес Страхування» з ОСЦПВ за підсумками січня 2024 року

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні 2024 року зросла в 3,1 раза. 
 
 
Це найбільший показник на ринку страхування цивільно-правової відповідальності України за цей період – середній показник росту кількості полісів серед страхових компаній в січні 2024 року мав від’ємну динаміку і становив -1,4%.
 
Виплати Компанії з ОСЦПВ зросли на 28,2% і склали 2,8 млн грн, кількість врегульованих полісів – більш ніж на третину (на 37,7%).
 
Зі збільшенням кількості клієнтів та виплат росте і швидкість врегулювання страхових подій. За підсумками січня 2023 року середня кількість днів від дати заяви до дати виплати становила 33 проти 42 днів у січні 2023 року.
 
Нагадуємо, що на строк врегулювання з ОСЦПВ загалом впливають 3 основні чинники:
  • визначення винуватця – не завжди водії можуть дійти згоди щодо цього питання самостійно і є потреба з’ясовувати обставини компетентними органами. 
  • наявність документів – вчасне оформлення заяви про подію прискорить термін її врегулювання. 
  • висновок незалежного експерта – на жаль через війну в Україні кількість незалежних експертів в регіонах України суттєво скоротилась, а до тих що залишились існує запис і це збільшує терміни врегулювання подій з ОСЦПВ.
 
Довідково
 
ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.
 
СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.
 
Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.